The Re-Leadership Journey

Varje säsong i livet innehåller utmaningar för oss alla. Var är jag på väg? Hur kan jag leda mitt team? Hur kan jag vara närvarande i min familjs liv? Hur får jag dagen att räcka till de utmaningar jag förväntas anta, och övervinna? Vilket är mitt nästa drag - och så vidare. Du vet vad jag menar. Ibland kan vi inte hantera våra utmaningar på ett bra sätt. Vi har för lite tid, energi och kapacitet. Det är helt enkelt för mycket att göra. I The Re-Leadership Journey fokuserar vi på att göra en resa tillbaka till ledarskapets grunder och uppdrag. 

Ledarskap idag handlar allt mer om att kunna stå stadigt på jorden, att våga vara autentisk och att kunna se rikedomen i andra människor. Att kunna skapa både kraft och riktning. När det globala undersökningsföretaget GALLUP frågade människor i en stor undersökning varför man väljer att följa en ledare utkristalliserades fyra ord: HOPE, STABILITY, TRUST och COMPASSION. Detta säger något om framtidens ledarskap.

Vi vill därför välkomna dig till en resa tillbaka till den du är, din autentiska potential och din värdegrund. Vi har inte svaren på vem du är, vad som är din autentiska potential eller hur din värdegrund ser ut. Dom svaren får du själv hitta. Däremot vill vill göra allt vi kan för att ge dig vår bästa support på den resan. Vi kallar den för  The Re-Leadership Journey (RLJ).

ReLeadership Journey är ingen vanlig ledarskapskurs. Vår erfarenhet är att dagens utmaningar för ledare kräver andra tillvägagångssätt för att nå fram till framtidens ledarskap. Att låta nya miljöer och samtal påverka oss. Att ta ett steg tillbaka för att utvecklas. Därför välkomnar vi dig till en livsförvandlande resa inifrån och ut. Vi har tre ledord för de här dagarna: Re-charge, Re-focus, Re-start. 

Vi möter upp med dig långt bort från tempot, bruset och förväntningarna. Vi tar med dig ut i naturen under tre dygn för att söka ledarskapets sanna jag i oss själva. Här finns en given plats för varje ledare, man, kvinna, ung, eller äldre. Här är ingen fysisk prestation i fokus. Vi har en enda sak gemensamt. Att återupptäcka det sanna ledarskapet i oss själva och hos varandra.

Detta är en vidunderlig upplevelse och en trygg resa utan krav.  Vi gör det lätt för dig att ta dig tid för dessa viktiga dagar. Du har med dina kläder i en ryggsäck (packlista får du av oss). Vi står för helikopter, helikopterpilot, tält, sovsäckar, liggunderlag, mat och dryck. Vid mötesplatsen välkomnar vi dig innan helikoptern lyfter oss ut i vildmarken till vårt camp som består av övernattningstält, samlingstält, bastu, toalett och ett team som är redo att coacha dig och gruppen samt hålla samlingar och erbjuda upplevelser i naturen. 

Vid ankomst och installation äter vi gott tillsammans och inleder dygnen med att presentera ReLeadership Journey för dig. Gruppen är aldrig över åtta personer då vi är mån om att kunna erbjuda kvalitativa dagar och ett kvalitativt innehåll. Under dessa tre dygn får du individuell coaching, föreläsningar, tid för din personliga ledarutveckling genom Hour of power. Men ReLeadership Journey börjar innan vi möter dig ute i vildmarken, och pågår långt efter att du är tillbaka från de här dagarna.

ReLeadership Journey innehåller:

Ett unikt ledarutvecklings program som utvecklar ditt autentiska ledarskap på ett helt nytt sätt.
Samtal och erfarenhetsutbyte med andra ledare
Värdefullt nätverksbyggande
Certifierade ledarskapstänare
Flera verktyg för ledarutveckling
Dynamic Management Tool - ett interaktivt digitalt programverktyg för personlig och professionell utveckling 
Strengths Finder - upptäck dina talanger och utveckla dem till styrkor. Analys plus coaching 
Kraftladdande föreläsningar
1. Det nya ledarskapsparadigmet
2. Konsten att skapa goda vanor 

Väl hemma och inne i dit personliga och professionella ledarskap finns också möjligheten att koppla på oss som personliga ledarskapstränare med möjlighet till fördjupat samarbete gentemot dig men också din personal.

När:
19-22 augusti 2019 möter vi upp med dig på Kiruna flygplats för vidare färd ut i vildmarken.

För frågor och intresseanmälning:
Anders Ahlenius 0768-222722