Anders presentation

Hej! Vad kul att du har hittat till min hemsida. Som personlig och professionell ledarskapstränare är min ambition att skapa mervärde för dig och ditt sammanhang. På min sida hittar du det jag erbjuder, vilka verktyg jag använder. På bloggen reflekterar jag och tänker högt kring aktuella och kommande projekt. Här nedan berättar jag kort lite om vem jag är, gör och har med mig i ryggsäcken från livets vandring.

Uppvuxen i byn Hille norr om Gävle med mor, far och sex syskon fanns både skogen och havet i närheten. Här grundlades min stora passion för naturen och äventyret. Trots stora personliga utmaningar under ungdomstiden blev åren som ung vuxen till sjöss en vändpunkt och utveckling som steg för steg formade och utvecklade mig till ledare. 

Under de senaste tjugfem åren har jag arbetat med ledar och grupputveckling i Sverige och ute i världen. Jag är gift med Linda som är barnmorska och vi har tre barn tillsammans. Jag tycker om att umgås med familj och vänner, vandra, fiska, jaga, fika, träna och titta på ishockey. 

Som ledarskapstränare är min ambition att vara både personlig och professionell. Jag erbjuder dig och ditt sammanhang både ledarutveckling, grupputveckling, föreläsningar, workshops och personaldagar. Jag är certifierad i ledarutvecklingsprogrammet Dynamic Management och i IDI som mäter en persons mönster och beteendestil. 

Jag vill önska dig all lycka och framgång i ditt liv och ledarskap!

Med vänliga hälsningar!

 

Ander Ahlenius