THE RELEADERSHIP JOURNEY 1.0

12 december 2018

Välkommen med på en unik resa till framtidens ledarskap. Tillsammans med Magnus Österman från Mindheart och Euroacademy presenterar vi härmed The ReLeadership Journey. Fram tills i dag har det pågått en inspirerande resa med tankar, former och samtal om det goda ledarskapet. 

ReLeadership - Ledarskap för kraft och riktning
Ledarskap idag handlar allt mer om att kunna stå stadigt på jorden, att våga vara autentisk och att kunna se rikedomen i andra människor. När det globala undersökningsföretaget GALLUP frågade människor i en stor undersökning varför man väljer att följa en ledare utkristalliserades fyra ord: HOPE, STABILITY, TRUST och COMPASSION. Detta säger något om framtidens ledarskap.

ReTurn-Refound-ReStart
Vi tror att vägen mot framtidens ledarskap börjar med ett steg tillbaka. Att sätta punkt för att gå framåt. Ett ledarskap som förstår kraften i varje medarbetares styrkor och potential – och att därifrån skapa riktning mot målet. Vi tror att detta är en resa som tar tid. Men utan en tydligt punkt eller ett avstamp är resan svår att göra. Den måste också börja i dig själv - som människa och ledare.     

Att våga ta ett steg tillbaka
Vi vill välkomna dig till en resa för framtidens ledarskap. Tillbaka till den du är, din autentiska potential och din värdegrund. Vi har inte svaren på vem du är men vi vill hjälpa dig hitta vägen tillbaka och framåt. Vi vill göra allt vi kan för att ge dig vår bästa support på den resan. Vi kallar resan för The ReLeadership Journey.

 En unik kombination för framtidens ledarskap
The ReLeadership Journey är ingen vanlig ledarskapskurs. Du kommer inte till ett klassrum med ett färdigt koncept. Det är istället en unik mix av upplevelseresa, erfarenhetsutbyte, individuell coaching, ledarskapsteori och olika ledarskapsverktyg. Allt anpassat till just dig och din situation. Ytterst handlar resan om hållplatserna ReTurn, ReFound och ReStart.

Resan har sitt centrum i fyra dagar där vi blandar natur, reflektion, gemenskap och ledarskap. Resan startar dock tidigare med med olika förberedelser för ditt ledarskap och den fortsätter långt efter att du landat hemma igen. Vårt mål är att kunna inspirera dig till en livsavgörande resa för både ditt personliga och professionella ledarskap. Till din hjälp får du erfarna ledarskapscoacher och unika verktyg.

 En säker start i vildmarken
The ReLeadership Journey inledande dagar i vildmarken riktar sig till män och kvinnor som längtar efter att komma vidare som ledare och utvecklas på ett hållbart sätt. Vi möter upp med dig långt bort från tempot, bruset och förväntningarna och tar med dig ut i naturen för att söka ledarskapets sanna jag i oss själva. Här finns en given plats för varje ledare, man, kvinna, ung, eller äldre och vi har en enda sak gemensamt: Att återupptäcka det goda ledarskapet i oss själva och hos varandra.

Ledarskapsreflektion inifrån och ut
Under våra tre dygn får du individuell coaching, kortare föreläsningar och tid för din personliga ledarreflektion. Självfallet tar vi vara på naturens fantastiska tilltal med diverse aktiviteter och samtal över lägerelden. Det handlar om ledarskapsutveckling genom reflektion inifrån och ut.

The ReLeadership Journey börjar innan vi möter dig ute i vildmarken, och pågår långt efter att du är tillbaka. Den inleds med att du får göra en förberedande analys som hjälper dig förstå dina styrkor. Du får därefter individuell coaching i hur du kan utveckla dem än mer. Du får också ett unikt interaktivt webbaserat verktyg för att utveckla ditt ledarskap långt efter att du är hemma. Det handlar om Kraft och Riktning – för jaget, laget och uppdraget.

Bekvämt och enkelt
Dagarna i vildmarken är inget träningsläger eller bootcamp där fysiska prestationer skall genomföras. Det är istället dagar i ett bekvämt basläger med säkra och trygga förhållanden där vidunderlig miljön och gruppdynamik ger utrymme för eftertanke, goda samtal och avgörande beslut.

Vi vill göra det lätt för dig. Du har med dina kläder i en ryggsäck (packlista får du av oss). Vi står för helikopter, helikopterpilot, tält, sovsäckar, liggunderlag, mat och dryck. Vid mötesplatsen välkomnar vi dig innan helikoptern lyfter oss ut i vildmarken till vårt camp som består av övernattningstält, samlingstält, fjällbastu, toalett och ett team som är redo att coacha dig och gruppen samt att hålla i samlingar och erbjuda upplevelser i naturen.

Vid ankomst och installation äter vi gott tillsammans och inleder dygnen med att presentera The ReLeadership Journey för dig. Gruppen är aldrig över åtta personer då vi är måna om att kunna erbjuda kvalitativa dagar

The ReLeadership Journey innehåller:
Tur och retur helikopterresa till vildmarken
4 dagars bekvämt och säkert uppehälle i en fantastisk miljö
Tillhandahållen utrustning som tält, sovsäck, liggunderlag, kök, mat och RLJ material för dagarna.
Du har endast med din ryggsäck med personliga kläder. Utrustningslista skickas ut efter anmälan.
Certifierade ledarskapstränare
Personlig coaching 
Personligt och unikt ledarutvecklingsverktyg, Dynamic Management™ Tool - ett interaktivt digitalt programverktyg för personlig och professionell utveckling (värde 20 000 kr) 
Strengths Finder - upptäck dina talanger och utveckla dem till styrkor. Analys plus coaching
Kraftladdande föreläsningar
· Det nya ledarskapsparadigmet
· Konsten att skapa goda vanor 
Samtal och erfarenhetsutbyte med andra ledare
Värdefullt nätverksbyggande
Datum: 19-22 augusti 2019 Lappland
Vi möter upp dig på Kiruna flygplats för vidare transport till vårt basläger.
Priset för ReLeadership Journey är 29 000:- plus moms.

Fortsättning?
Vi vill göra allt för att din resa som ledare – både personligen och professionellt - ska kunna fortsätta för att ge ”Kraft och Riktning – för jaget, laget och uppdraget”. Väl hemma finns möjligheten att få stöd från oss avseende ditt personliga och professionella ledarskap.  Vi erbjuder möjlighet till fördjupat samarbete med dig men också med din personal. Med verktyget Dynamic Management Leadership Tool och Strengths Finder fortsätter din ledarskapresan långt efter dagarna i vildmarken

Jag och Magnus älskar att hjälpa andra ledare att bli bättre, att upptäcka sin autentiska potential och att fokusera på styrkor – istället för tvärtom. Vi har som ledare gått igenom både motgång och medgång. Vi vet vad det innebär att misslyckas lika mycket som vi vet vad det innebär att lyckas.

Vill du veta mer om resan och att vi kontaktar dig kan du göra en intresseanmälan på sidan www.releadershipjourney.com Vi tar en kontakt med dig så fort vi kan och berättar med.

Hälsningar
Anders Ahlenius