Teamwork make the dream work

29 juni 2019

God kväll! Här kommer en hälsing från team FLOW Adventure. I dag har jag haft glädjen att få cykla tillsammans med Malin Öster, instruktör från Friskis och Svettis, Håkan Egerhag från Apladalens löparklubb, Caroline Johansson som är idrottslärare på Finnvedens gymnasium och min trogne medkämpe Marcus Johansson, nestor inom plastindustrin. Med oss har vi också två pensionärer som kör följebil och ordnar med mat och servar oss efter vägen.

För oss alla blev det en tidig morgon med resa från Värnamo upp till Motala för att ta vid från Tegelviken där vi gick iland med kajakerna sent i tisdagskväll. Efter några dagars arbete för mig och Marcus var det nu dags för att starta upp etapp två på vägen mot Stockholm.

Då gänget rullade in i Tegelviken i morse var jag redan där och satt mot en vägg och laddade för dagen  med kaffe, några bananer och lite skön musik. Vi gjord ei ordning våra cyklar och lämnade Motala för en cykelfärd som var planerad att bli tio mil. Det blev fjorton mil efter Göta kanal och skogsvägar blandat med lite landsväg.

När man inte är van att cykla så märktes det ganska fort. De tre första milen gick på ren inspiration men sedan kändes det mer och mer. Vi räknade på förhand med att detta skulle bli den lättaste dagen och det visade sig stämma. Vi han stanna för fika några gånger och i det vackra vädret visade sig omgivningen efter Göta kanal från sin bästa sida. Efter lunch vid Bergs slussar åkte vi vidare och strax innan halv åtta på kvällen rullade vi ombord linfärjan över Bråviken för att göra de sista kilometrarna ner till en vecker plats som Börje hade hittat där vi fick campa gratis.

Bad med shampo och rena kläder och lite mat fick oss på gott humör och efter lite kaffe med den vackra Bråviken i synfältet varvade vi ner och har nu lagt oss i våra tält. Jag konstaterar i dag, och ännu en gång i mitt liv att ensam är inte stark. Vilket fantastiskt gäng jag har fått vara tillsammans med i dag. Caroline har hållit låda efter vägen, Malin har bjudit på blåbärsbakelser och Håkan har trampat på och hjälpt oss hålla ett bra tempo hela vägen. Gert och Börja då? Ja det är goa gubbar som vi också får glädjen att ha med oss som support team. Bra människor som jobbar tillsammans blir ett fantastiskt team! Att dessutom få servicebil från BOB system, kajak från Mr.Cap och fantastiska kläder från RevolutionRace är också viktiga delar i att få projektet i hamn. Det är min behållning av dagen.

Nu somnar vi och laddar för morgondagens löpning,, joggning, lufsning upp till Nyköping där Börje och Gert skall försöka hitta en naturskön plats för oss att ladda på söndag eftermiddag kväll inför den största utmaningen på äventyret, nämligen de fyra dagarna spaddling upp till Stockholm.

Det fortsätter komma in pengar via swish till FLOW Academy och i morgon skall jag stämma av exakt hur mycket pengar som kommit in hittills. TACK till alla er som är med och bidrar. Vill du vara med och ge en gåva så kan du swisha till 1236760052 och märka insättningen "FLOW"

Nu försöker jag somna medan Gert ligger och drar den ena historien efter den andra för Börje och Håkan som försöker sova. Ja, vad ska man göra? Gert är en god berättare och historierna är oändliga till antalet. Hoppas de kan somna innan solen går upp...

God natt på er alla fantastiska människor! Lev generöst och kärleksfullt, det kommer göra er väl!
/Anders

#futureleadersoftheworld #revolutionrace #bobsystem #mrcap #dynamicmanagement #revolutionrace #team #tacksam #älskalivet