ReTurn - ReFound - ReStart

27 september 2019

Ledarskap idag handlar allt mer om att kunna stå stadigt på jorden, att våga vara autentisk och att kunna se rikedomen i andra människor. När det globala undersökningsföretaget GALLUP frågade människor i en stor undersökning varför man väljer att följa en ledare utkristalliserades fyra ord: HOPE, STABILITY, TRUST och COMPASSION. Detta säger något om framtidens ledarskap.

ReTurn-Refound-ReStart
Vi tror att vägen mot framtidens ledarskap börjar med ett steg tillbaka. Att sätta punkt för att gå framåt. Ett ledarskap som förstår kraften i varje medarbetares styrkor och potential – och att därifrån skapa riktning mot målet. Vi tror att detta är en resa som tar tid. Men utan en tydligt punkt eller ett avstamp är resan svår att göra. Den måste också börja i dig själv - som människa och ledare.      

Att våga ta ett steg tillbaka 
Vi vill välkomna dig till en resa för framtidens ledarskap. Tillbaka till den du är, din autentiska potential och din värdegrund. Vi har inte svaren på vem du är men vi vill hjälpa dig hitta vägen tillbaka och framåt. Vi vill göra allt vi kan för att ge dig vår bästa support på den resan. Vi kallar resan för The ReLeadership Journey. 

 En unik kombination för framtidens ledarskap
The ReLeadership Journey är ingen vanlig ledarskapskurs. Du kommer inte till ett klassrum med ett färdigt koncept. Det är istället en unik mix av upplevelseresa, erfarenhetsutbyte, individuell coaching, ledarskapsteori och olika ledarskapsverktyg. Allt anpassat till just dig och din situation. Ytterst handlar resan om hållplatserna ReTurn, ReFound och ReStart. 

Resan har sitt centrum i fyra dagar där vi blandar natur, reflektion, gemenskap och ledarskap. Resan startar dock tidigare med med olika förberedelser för ditt ledarskap och den fortsätter långt efter att du landat hemma igen. Vårt mål är att kunna inspirera dig till en livsavgörande resa för både ditt personliga och professionella ledarskap. Till din hjälp får du erfarna ledarskapscoacher och unika verktyg.

En säker start i vildmarken
The ReLeadership Journey inledande dagar i vildmarken riktar sig till män och kvinnor som längtar efter att komma vidare som ledare och utvecklas på ett hållbart sätt. Vi möter upp med dig långt bort från tempot, bruset och förväntningarna och tar med dig ut i naturen för att söka ledarskapets sanna jag i oss själva. Här finns en given plats för varje ledare, man, kvinna, ung, eller äldre och vi har en enda sak gemensamt: Att återupptäcka det goda ledarskapet i oss själva och hos varandra.

Ledarskapsreflektion inifrån och ut
Under våra tre dygn får du individuell coaching, kortare föreläsningar och tid för din personliga ledarreflektion. Självfallet tar vi vara på naturens fantastiska tilltal med diverse aktiviteter och samtal över lägerelden. Det handlar om ledarskapsutveckling genom reflektion inifrån och ut.  

The ReLeadership Journey börjar innan vi möter dig ute i vildmarken, och pågår långt efter att du är tillbaka. Den inleds med att du får göra en förberedande analys som hjälper dig förstå dina styrkor. Du får därefter individuell coaching i hur du kan utveckla dem än mer. Du får också ett unikt interaktivt webbaserat verktyg för att utveckla ditt ledarskap långt efter att du är hemma. Det handlar om Kraft och Riktning – för jaget, laget och uppdraget.   

Vi gör det lätt för dig att ta dig tid för dessa viktiga dagar.
Vi, Magnus och Anders, älskar att hjälpa andra ledare att bli bättre, att upptäcka sin autentiska potential och att fokusera på styrkor – istället för tvärtom. Vi har som ledare gått igenom både motgång och medgång. Vi vet vad de innebär att misslyckas lika mycket som vi vet vad de innebär att lyckas.

The ReLeadership Journey är också vårt egna sätt att vårda oss själva och det ledarskapet vi står i, samtidigt som det är vårt erbjudande till dig att hitta tillbaka till det du en gång sade ja till. Vi tror på individens förmåga att hitta sina styrkor och utvecklas till den bästa versionen av sig själv. Vi tror inte på kopior men på varje unikt original i människan och dess ledarstil. Vi tror på dig.

Står du i ett läge där du vill kalibrera dig själv och hitta tillbaka till glädjen ovh kraften i ledarskapet? Är du och ditt team i läget då ni tillsammans behöver kalibreras med varandra och våga låta en process göra er starka tillsammans i stället för kortsiktiga aktioner?

Då är vår övertygelse att The Re-Leadership Journey kan vara din och er väg tillbaka och vidare in i framtiden.

Anders Ahlenius och Magnus Österman

#ledarskap #grupputveckling #godavanor #dynamicmanagement #idi #fivecontinents