Personaldagen

26 februari 2020

Är det dags för dig att planera en dag med personalen? I så fall, vad är anledningen och vad önskar du få ut av en sådan? Handlar det om fortbildning, uppmuntran, tack eller friskvård? Oavsett vilket kan jag hjälpa dig utforma och genomföra en eller flera dagar på hemmaplan eller på annan ort. Jag har bra samarbetspartners och kan både ombesörja utmärkt mat, logi och ett kvalitativ innehåll efter dina önskemål. 

En personaldag skall inte göras bara för att du skall kunna "bocka av den" på din lista som något som bara skall bli gjort. En bra personaldag skall tillföra mervärde för både dig, dina medarbetare och ert sammanhang. Personaldagen är ett utmärkt tillfälle att samla gruppen för både god kommunikation, grupputveckling, och kalibrering . Beroende på var ni befinner er just nu, kan personaldagen eller dagarna bli mycket mer än bara ett event om den planeras väl.

Vad vill du kommunicera? Vad vill du uppnå tillsammans med dina medarbetare? Vad är dom i behov av just nu? Är det samling, uppmuntran, eller helt enkelt god gemenskap utanför platsen där ni presterar i vardagen? När du vet varför du vill genomföra en eller flera dagar med din personal utanför arbetsplasen är möjligheterna goda att få ut någonting bestående av en sådan.

Jag kan hjälpa dig planera och genomföra en eller flera dagar utifrån dina önskemål. Vill du vara i närområdet? Vill du vara i naturen eller på en konferensanläggning? Jag ser till att dina önskemål blir verklighet. Hör av dig och boka ett möte med mig så hittar vi ett upplägg som blir kvalitativt för er.

Med vänlig hälsning Anders
0768-222722
anders@fivecontinents.se