Packat och klart!

22 juni 2019

Nu är kärran packad! Under överinseende av min hundvalp Sune har packandet avslutats. Säkert har vi glömt ett och annat men det får vi lösa på vägen. I peters skåpbil ligger kläder, några tält, sovsäckar, liggunderlag, verktyg, reservdelar, mat, dunkar med vatten, och mycket mer. Och på taket, våra kajaker som skall i sjön på måndag morgon. Denna kväll gäller nu vila, äta och sova för i morgon bitti kl 04: 30 blir det risa and shine, en tallrik gröt och välkomna Marcus och Stefan med en kopp kaffe innan vi startar 05:00. 

Helt ärligt, de sista dagarna har jag undrat vad jag gett mig in på. Inte de kommande två veckornas tripp till Stockholm för det tycker jag skall bli en härlig utmaning. Men själva insamlingen och projektet. Inte så att jag tvekar. Jag tror stenhårt på detta, jag brinner för detta och det finns inget mer tillfredställande än att få göra något för andra människor. Men det är ändå flera parametrar jag skall förhålla mig till och sköta på ett bra sätt. 

Presentationen av vad jag vill att FLOW skall bli och hur det skall bli.
Strukturen på hur vi skall etablera arbetet.
Hur vi bygger upp ett varumärke som både syns och framförallt vinner människors förtroende.
Ett långsiktigt och hållbart arbetssätt.
En solid ekonomi som möjliggör ett kvalitativt arbete.

Detta är viktiga saker och jag vill så gärna att det skall bli så bra som det bara kan bli. Det är om allt detta jag ibland känner, vad har jag gett mig in i? Samtidigt är kicken att just sjösätta och manövrera ett arbete för andra människor det som gör det värt att ibland känna sig liten. Och just i dag känner jag mig liten. Håll tummarna för mig att FLOW kan få bli någonting som gör skillnad i unga människors liv.

Tills idag, innan vi ens startar i morgon bitti har vi fått in ca 8000:- genom gåvor från enskilda givare. Jag vill säga ett stort tack till er! Jag vill också säga tack till de löpare från Apladalens löparklubb som varit med och sprungit in pengar till detta. TACK! Keep on running!

I morgon räknar vi med att passera Klevshult runt kl nio på morgonen och til södra infarten i Skillingaryd runt kl elva innan vi viker in på munkaleden. Men innan vi gör det får vi pannkakor och kaffe till lunch av min hustru Linda och Marcus hustru Caroline vilket kommer göra oss gott. I byarum ansluter Anders Liljeqvist för de sist amilen tillsammans med oss. På eftermiddagen, om allt går väl, kommer vi till Taberg där Camilla Liljeqvist har laddat med en fika innan sista vandringen ner till vätterstranden i Jönköping där Gert och Anita Fållsten kommer med kvällsmat till oss.

Jag önskar dig en riktigt fin final på denna helgen och vill du vara med och hjälpa oss nå målet på 50 000:- till FLOW Academy i Etiopien i oktobe får du gärna swischa in en slant på swishnummer 1236760052. Märk insättningen "FLOW".

Med vänlig hälsning Anders