Sommaravslutning med din personal

15 april 2019

Sommaravslutning med din personal?
Inför sommaren samlar många företag sitt team och personal för trevligheter och en möjlighet att få tacka för deras insatser innan sommaren tar vid. I år kan du göra det tillsammans med mig och jag lovar dig en mycket trevlig afton. Till mig kommer ni en kväll för att lyssna på en inspirations föreläsning, köra femkamp, chilla i min natur lounge och avsluta kvällen med en god middag.

Det är kläder efter väder som gäller men alltid varm god mat inne i ett möblerat tält som är varmt, skönt och trevligt inrett. Vi håller till i närheten av Värnamo och kan ordna med transport till och från festplatsen.

Mitt camp består av ett större tält med en anslutande natur lounge. Beroende på beställarens önskemål går mitt camp kompletteras med kajaker, paddelbrädor, rysk tältbastu, dans, och mycket annat. Jag kan ordna med det mesta men presenterar här förslag på ett utmärkt evenemang för ditt team och personal innan sommaren tar vid.

Förslag på sommaravslutning
Vid ankomst bjuds ni på dryck och snacks och lyssnar till en inspirations föreläsning med Anders Ahlenius på temat ”Att bli den bästa versionen av sig själv”. Därefter delas ni upp i lag inför en femkamp alla kan delta i och naturligtvis med ett fint pris till vinnarna, som delas ut i samband med middagen.  Middag består av en BBQ buffé samt kaffe och dessert. Under hela kvällen är natur loungen tillgänglig för trevligt häng i naturbaren.

PRIS: 995:- per person plus moms
Ingår gör inspirationsföreläsning, femkamp, mat och måltidsdryck, samt dessert och kaffe. Transport till och från festplatsen, andra aktiviteter, bastu,önskemål om dryck utöver måltidsdryck tillkommer.

Om detta låter intressant för dig och din personal kontakta i så fall mig. Har ni andra önskemål i samband med ert evenemang så boka ett möte med mig så löser jag det. Inget uppdrag är för litet och inget uppdrag är för stort.

Med vänlig hälsning, Anders Ahlenius
Telefon 0768-222722 
Mail anders@fivecontinents.se
Hemsida: www.fivecontinents.se
Sociala medier @andersahlenius