Jag behöver din hjälp

14 september 2019

Hej,
Nu börjar det närma sig. Om en månad reser jag till Etiopien för att genomföra den första vägledning och inspirations akademien för unga människor. FLOW Academy. FLOW står för Future Leaders Of the World. I varje ung människa ser jag en potential. Dom som av olika anledningar har stora utmaningar med att få möjligheten att bli sedda, bekräftade och tränade är min målgrupp. På premiären för FLOW komer jag få hjälp av Anne Wolf Winberg från EuroAcademy i Stockholm och Marcus Johansson från Värnamo. Vi känner oss både inspirerade och ödmjuka inför uppgiften men tror på fantastiska dagar som skall påverka unga människors liv i rätt riktning. 

Inför dagarna i Etiopien behöver vi din hjälp. Kanske kan du hjälpa oss att lösa de sista utmaningarna? Vi håller som bäst på med att sätta samman ett paket till var och en av studenterna med användbara saker under dagarna tillsammans men också saker de har användning för senare. På listan här nedan finns det vi vill samla in:

22 ryggsäckar med: (ryggsäckarna behöver vi också få in)
- Bläckpennor
- Blyertspennor
- Miniräknare
- Vattenflaskor
- Powerbanks
- Kepsar
- T-shirts
- Solglasögon
- Surfplattor (begagnade med laddare)
- Block (Block med linjerat och rutat papper är skänkt av Skilltryck www.skilltryck.se med FLOW logotypen)

Att få ge dem en kit för dagarna känns både rätt och meningsfullt. Kan du och ditt företag, vänner, förening bidra med något av detta så är jag väldigt tacksam. Kontakta i så fall mig på anders@fivecontinents.se eller 0768-222722

Av en fotbollsförening har vi med ett par match ställ, fotbollsskor och fotbollar som vi skall förmedla till ett par av fotbollslagen där. Dom spelar ofta utan fotbollsskor och matchställ varför det känns riktigt kul att få bidra med detta.

Ekonomiskt är vi nästan i hamn. Vi samlade in ca 55 000:- under sommarens FLOW Adventure som du kan läsa om på bloggen, men kostnaderna för resorna i Etiopien är dyrare nu än når jag varit där tidigare. Teamet som skall undervisa kommer behöva en chaufför och bil under en hel vecka för att ta oss mellan de två flygplatserna och till byarna i området där vi arbetar. Vi behöver samla in ytterligare 15 000:- för att gå i hamn. Du kan swisha in till oss på 1236760052 och märka insättningen FLOW.

Just ja, på måndag möter jag min samarbetspartner för att planera det sista inför vår festkväll i Stockholm lördag den 23 november. Jag kommer skriva mer om det här på bloggen i början på nästa vecka. Det blir mingel och mat, inspirationsföreläsning och trevlig underhållning samt naturligtvis, en berättelse i bilder och film från FLOW Academy i Etiopien. Och...då presenterar vi också nästa års FLOW Adventure som vi skall genomföra till förmån för det fortsatta arbetet med FLOW. Vill du veta mer om FLOW och hur du kan supporta ett bra arbete som t:ex partnerföretag eller privat supporter så hör gärna av dig till mig så bokar vi en träff.

Önskar dig en fortsatt fantastisk höst!

Med vänliga hälsningar
Anders Ahlenius