Hemma och redo för fest

30 oktober 2019

Hej, I somras samlade vi med er och många andras hjälp in 55 000:- till FLOW som står för Future Leaders Of the World. Vi hjälper unga människor som lever i olika former av utanförskap, att kunna ta några viktiga steg i livet i rätt riktning. Vi kom hem idag från den första FLOW Academy i södra Etiopien. 

Wow, vilken resa och upplevelse detta har varit! Nu är vi hemma med massor av intryck, bildmaterial, erfarenheter och ännu mer inspirerade för att kunna hjälpa unga människor några steg i rätt riktning. Alla har drömmar när man växer upp men långt ifrån alla lyckas med att förverkliga sina drömmar. Det vill jag ändra på! På bilden ser du ett bygge som började med en dröm hos två unga ledare i södra Etiopien. I dag är byggnaden klar och användas frekvent under veckorna i det sociala arbetet som de här unga killarna leder.

Eleverna vi haft har också drömmar och kan vi coacha dem att ta ett par steg i rätt riktning så är det värt allt. Vi har haft tjugo elever i åldersgruppen 17-21 år från Nyangatomfolket. Tio kvinnor och tio män.  Vi har undervisat om självledarskap, företagande, om plast och plastindustrin. Vi har också gått igenom FNs globala 2030 mål.

Fest
Lördag den 23 november välkomnar jag dig till en fest i Värnamo till förmån för arbetet. Det blir mat, inspiration, musik samt film, bild och berättelser från dagarna i Etiopien. Dessutom presenterar vi nästa års äventyr  FLOW Adventure som skall genomföras till förmån för arbetet. Vi auktionerar också ut en tavla gjord av Roger Axelsson. 

Biljetterna för kvällen kostar  250:- och överskottet går oavkortat till FLOW. Biljettförsäljningen är i full gång och jag tror på en kanonfin kväll. 

Tid: 18:30
Plats: Mr.Cap, Bredastensvägen 2, Värnamo 
Anmälan: Namn och antal biljetter bokas via mail på anders@fivecontinents.se

PS. Varför inte bjuda med några arbetskamrater och vänner? Det blir en trevlig och meningsfull kväll då vi kommer ha det gott tillsammans. En perfekt kväll att bjuda med sig alla man känner.

Vill du veta mer om om FLOW kan du läsa mer här på hemsidan under fliken FLOW. Du kan dessutom läsa vilka tjänster jag erbjuder till dig och din personal i form av ledarträning, grupputveckling och personalevent.