Festkväll FLOW

2 oktober 2019

Hej! Äntligen har jag tid att börja fixa med festkvällen för FLOW! Jag är så förväntansfull och ser verkligen fram emot att få möta dig och många andra lördag den 23 november. Denna festkväll var planerad att gå av stapeln i min blivande hemstad Stockholm men då min far gick bort i somras och en månad senare även en person som betytt väldigt mycket för mig under min uppväxt då jag hade det väldigt tufft fanns inte orken att sätta upp detta i Stockholm. Jag vill ändå genomföra denna viktiga kväll eftersom överskottet oavkortat går till arbetet med FLOW. Jag kommer därför tillsammans med min fru Linda arrangera och inbjuda dig till en festkväll här hemma i Värnamo. Vi tror på en fantastisk kväll tillsammans med dig!

Denna kvällen kommer det serveras god mat, erbjudas livemusik, DJ, inspirationsföreläsning och naturligtvis en berättelse i film och bilder från FLOW Academy som hålls i Etiopien 25-27 oktober i år. Jag kommer sälja biljetter för 250:- och varenda krona jag kan få in går till FLOW. Så kom igen alla folk - Save the date!

Var? Värnamo!
Lokal? Vet ej än men snart
Datum? Lördag 23 november
Tid? 18:30
Biljetter? Säljes av mig. Beställ på anders@fivecontinents.se

Program:
18:30 Välkomstmingel och välkomsttal
19:00 Middag
20:00 Inspiration live
20:30 Kaffe och dessert
21:00 The FLOW story
21:30 Fest! Livemusik, DJ och mycket mera

Detta är en perfekt kväll att inte bara köpa biljetter till dig själv, men till dina vänner och arbetskamrater. Varför inte ta med dig din personal till denna kvällen? Dom får en fantastisk kväll och det kommer in mycket pengar till FLOW? Win-win! Så boka datumet, beställ biljetter och börja uppladdningen redan nu.

Jag lägger upp mer info på sociala medier och här på bloggen allt eftersom. Passar på att tacka Swede-wheel, Gunnars Tråd, Svenstigs, Pacs On, Gårö Plåtprodukter, Skilltryck, Mr.Cap, BOB System, Delex Teknik AB, Sigarth samt alla privatpersoner som är med och gör FLOW Academy möjligt. Kom ihåg - ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Varma hälsningar

Anders Ahlenius

#pacson #Swedewheel #GunnarsTråd #Svenstigs #GåröPlåtprodukter #Skilltryck #Mr.Cap #BOBSystem #DelexTeknikAB #Sigarth #revolutionrace #fivecontinents #flow #tacksam #älskalivet