Ett litet äventyr med ett stort uppdrag

27 december 2018

Jag är så peppad inför 2019 års äventyr! Ett litet äventyr men med ett stort uppdrag. Måndag den 24 juni startar jag äventyret från Värnamo till Stockholm genom att:

A) Vandra 80 km nonstop från Värnamo till Jönköping via stigar och vandringsleder
B) Paddla 120 km från Jönköping via en rutt över Vättern till Motala
C) Cykla MTB 100 km genom skogen från Motala till Norrköping
D) Springa 65 km från Norrköping till Nyköping
E) Paddla havskajak 150 km från Nyköping till Stockholm.

Det lilla äventyret med det stora uppdraget är starten, och ett sätt för mig att samla in en startpeng till det arbete jag presenterar under januari här på hemsida och sociala medier.

Jag startar under 2019 upp ett arbete för ungdomar som kommer innehålla träning, coachning, mentorskap och ledarutveckling. Jag kommer fokusera på unga människor som av olika anledningar inte får ett bra stöd i att kunna blomma ut i sin potential.

Den första samlingen för unga människor sker i september och i november kommer jag berätta mer om detta på ett event i Stockholm. Stay tuned!

En viktig del i detta blir det företagsnätverk som jag tänker bygga upp. Vill du och ditt företag vara en del av något som handlar om att hjälpa unga människor att få blomma ut i sin potential är detta något för dig. Hör av dig om du vill veta mer.

Så nu inleds härmed träning och förberedelser inför äventyret samt arbetet med att involvera och engagera individer, företag och sammanhang som längtar efter att få göra skillnad på riktigt.

Jag önskar dig en riktigt fin final på 2018 och en bra start på 2019! Tillsammans kan vi göra skillnad! #detgodaledarskapet #godavanor #dynamicmanagement #futureleadersoftheworld