Etapp ett klar!

26 juni 2019

Hej alla glada! I morse vaknade jag och Marcus upp i Motala. Marcus, som jag nu är säker på är en ängel fixade in oss på ett hotell i natt och jag kan lova er att den duschen var efterlängtad. Vi låg och jämrade oss i kapp på rummet då vi helt ärligt var ömma precis överallt. Till slut blev det morgon och vi fick njuta av en hotellfrukost vilket är något helt annat än nudlar och grejer. Tack Marcus!

Jag funderar helt seriöst på att skicka Marcus cv och porträtt till Hollywood. Han kan vara nästa Bruce Willis, men jag kan ju ha fel...I dag åkte Marcus hem för jobb ett par dagar och jag tog mig upp med vår snygga följebil i Brynäsfärgerna till Linköping för att föreläsa tillsammans med Catarina Jonasson på Myrorna för deras personal.

Vi återhämtar oss nu fram till på fredagkväll. Marcus knegar på hemma i Småland och jag är nu framme i Norrköping för att föreläsa här i morgon. På fredag åker jag ner till Värnamo för ett företagsevent innan jag åker upp till Motala med Håkan Egerhag på fredagkväll, för att krypa in i tältet och ladda för lördagens cykling på mtb upp till Norrköping, en sträcka på ca tio mil. I fantasin så känns det som den lättaste delsträckan, men med tanke på att jag inte cyklat på evigheter så kommer det nog kännas där ute i skogarna. Kul ska det bli i alla fall.

Vi hoppas komma fram under dagen så vi får ladda om inför söndagens löp, jogg, vandrings distans på sextiofem kilometer till Nyköping. Den kan bli rätt jobbigt om man tittar på det annalkande vädret med höga temperaturer. Fördelen är ju att man får lite sol:)

På måndag söker vi en medhjälpare. Vi har ingen som kör vår följebil från Nyköping till Stockholm. Har du möjlighet att köra en eller flera dagar? Du får inget betalt, men du är med och hjälper oss att samla in pengar till en FLOW Academy i Etiopien i oktober, och dessutom får du hänga med oss riktigt trevliga killar vid grillen på kvällarna och njuta av kusten och skärgården. Om du vill och kan får du gärna höra av dig på min telefon 0768-222722. Vi behöver verkligen en chaufför och medhjälpare.

Önskar er en fortsatt fin vecka!
Anders