En bra start med personalen inför hösten

5 augusti 2019

Hej,
Inför hösten samlar många företag sitt team och personal vilket är viktig och väl investerad tid efter sommarens semetrar. Mår alla bra? Hur vill vi gå in i höstens utmaningar tillsammans? Vilka mål har vi? Och vad blir det viktigaste av allt viktigt? I år kan du göra den uppstarten tillsammans med mig. Till mig kommer ni en kväll för att lyssna på en matnyttig inspirations föreläsning om självledarskap och goda vanor, köra en femkamp alla kan delta i, och avsluta kvällen med en god middag.

Mitt camp består av ett större tält med en anslutande natur lounge. Den byggs upp i närheten till den plats i Sverige där ni är lokaliserad, alltid på ett naturskönt ställe. Beroende på beställarens önskemål går mitt camp kompletteras med kajaker, paddelbrädor, rysk tältbastu, dans, och mycket annat. Jag kan ordna med det mesta men presenterar här förslag på ett utmärkt evenemang för ditt team och personal innan hösten tar vid.

Förslag på höstupptakt
Vid ankomst bjuds ni på dryck och snacks och lyssnar till en inspirations föreläsning med Anders Ahlenius på temat ”Att bli den bästa versionen av sig själv”. Därefter delas ni upp i lag inför en femkamp alla kan delta i och naturligtvis med ett fint pris till vinnarna, som delas ut i samband med middagen.  Middag består av en BBQ buffé samt kaffe och dessert. Under hela kvällen är natur loungen tillgänglig för trevligt häng i naturbaren.

PRIS: 1195:- per person plus moms
Ingår gör inspirationsföreläsning, femkamp, mat och måltidsdryck, samt dessert och kaffe. Transport till och från festplatsen, andra aktiviteter, bastu,önskemål om dryck utöver måltidsdryck tillkommer.

Om detta låter intressant för dig och din personal kontakta i så fall mig. Har ni andra önskemål i samband med ert evenemang så boka ett möte med mig så löser jag det. Inget uppdrag är för litet och inget uppdrag är för stort.

Med vänlig hälsning, Anders Ahlenius
Telefon 0768-222722 
Mail anders@fivecontinents.se
Hemsida: www.fivecontinents.se
Sociala medier @andersahlenius