En bra dag!

3 juli 2019

Hej på er, Marcus här. Idag bar det av ifrån Nynäshamn norröver och vi har idag fått paddla i ett av konungadömet Sverige fantastiska miljöer och ackompanjerade av mindre vind en del sol har dagen varit mycket njutbar. Vi känner oss starka, vet inte om det beror på att kroppen gett upp  att protestera eller att vi sakta med säkert börja sätta paddeltekniken men vi håller stadigt ett lite högre tempo för varje dag.

Dagens etapp har tagit oss förbi flertalet öar där Muskö var en intressant bekantskap och att vi blev omkörda av stridsbåt 90. Vi har nu landat på en klippa söder om Dalarö där vi satte upp våra tält och tänt en bra och njuter av vyerna.

Som ni ser på bilden ovan så skrev jag ”Älska livet !” på min paddel innan detta äventyret började och tanken med det är att påminna mig själva hela tiden att bejaka det som ger livet värde. Jag vill skicka med er detta, älskar livet och ta vara på varje ögonblick som ger ditt liv mervärde. I mitt fall är jag så tacksam för att jag hoppade på denna resa och fått dela livet med alla som varit med oss mellan Värnamo o Stockholm, det har varit helt fantastiskt. Imorgon tar vi en tidig morgon då vi skall ta oss an den sista etapp in till Stockholm, yes imorgon är vi framme! /M

Vi har nu samlat in 44 000:- under dessa tio dagar vilket är helt fantastiskt. TACK till alla er som är med och gör de tmöjligt för oss att genomföra FLOW Academy. I slutet av oktober åker jag och Anders till Etiopien för att undervisa och inspirera tjugo ungdomar från Nyangatomfolket i sydvästra Etiopien. Vi behöver samla in 50 000:- för att kunna få FLOW Academy i hamn. Hoppas du vill vara med och hjälpa oss gå i mål med insamlingen. Du kan läsa mer om FLOW Academy under fliken FLOW här på hemsidan och om du tycker det vi vill göra verkar bra kan du swisha en gåva till 1236760052 och märka gåvan FLOW.

Sov gott, det tänker vi göra:)

Marcus och Anders

#futureleadersoftheworld #dynamicmanagement #fivecontinents #revolutionrace #bobsystem #mrcap