Boka in lördag 23 november

16 oktober 2019

Hej, I somras samlade vi med er och många andras hjälp in 55 000:- till FLOW som står för Future Leaders Of the World. Vi hjälper unga människor som lever i olika former av utanförskap, att kunna ta några viktiga steg i livet i rätt riktning. Den 25-27 genomför vi den första FLOW Academy i södra Etiopien. Här på bloggen kan du följa våra dagar i Etiopien med start onsdag 23 oktober.

Vi har tjugo elever i åldersgruppen 17-21 år från Nyangatomfolket. Tio kvinnor och tio män.  Vi kommer undervisa om självledarskap, företagande om plast och plastindustrin. Dessutom lyfter vi tre av FNs globala mål. Företag som sponsrat FLOW Academy med användbara "give aways” är Svenstigs bil, Swede-Wheel, Gunnars tråd, Sigarth, Delex Teknik, Pacs on och Skilltryck. Dessutom har flera privatpersoner bidragit. Ett stort tack till er alla!

Save the date! Lördag den 23 november håller vi en välgörenhetsfest i Värnamo till förmån för arbetet. Det blir mat, inspiration, musik samt film, bild och berättelser från dagarna i Etiopien. Dessutom presenterar vi nästa års äventyr  FLOW Adventure som skall genomföras till förmån för arbetet. Vi auktionerar också ut en tavla gjord av Roger Axelsson. 

Biljetterna för kvällen kostar  250:- och överskottet går oavkortat till FLOW. 

Tid: 18:30
Plats: Mr.Cap, Bredastensvägen 2, Värnamo 
Anmälan: Namn och antal biljetter bokas via mail på anders@fivecontinents.se

PS. Varför inte bjuda med några arbetskamrater och vänner? Det blir en trevlig och meningsfull kväll då vi kommer ha det gott tillsammans. En perfekt kväll att bjuda med sig alla man känner.

Vill du veta mer om om FLOW kan du läsa mer här på hemsidan under fliken FLOW. Du kan dessutom läsa vilka tjänster jag erbjuder till dig och din personal i form av ledarträning, grupputveckling och personalevent.