Hur gör du för att leva det goda ledarskapet?

14 augusti 2018

Hej

Hoppas din sommar varit god och att du ser fram emot hösten och dess utmaningar.   

1 februari i år tog jag steget att starta upp mitt företag Five Continents AB med alla erfarenheter som ledare inom kyrkan i Sverige under tjugofem år, både i Sverige och internationellt. Jag ser tillbaka på fantastiska år då jag mött människor i alla möjliga livssituationer och jag vet att kyrkan och business har minst en viktig sak gemensamt - människan.

Allt handlar om människors hälsa, relationer, livskvalitet och autentiska potential. När du som chef och ledare mår bra både privat och professionellt är nästa naturliga steg att hjälpa personalen må bra för att gå bra, både privat och professionellt. Min fråga till dig är: Hur gör du?

Jag erbjuder tre kvalitativa tjänster som kan hjälpa dig och din personal i rätt riktning:

1. Ledarutvecklings programmet - Dynamic Management
Ett sex månaders digitalt träningsprogram med en personlig ledarskapstränare. Alla tester, läsning och frågor har du i din dator, pekskärm eller mobil. Mötet med din tränare är dock både personligt och professionellt.

2.   Grupputvecklings programmet - IDI 
IDI är utvecklat för att hjälpa personer att bättre förstå hur andra upplever dem. Med kunskapen från test och analys kan gruppen bättre förstå varandras beteende och därigenom hjälpa varandra hitta rätt i sina roller för en bättre dynamik, trivsel och bättre resultat.

3.   Personaldagar och event i vildmarken - Recharge Adventure
En personaldag i naturen, med möjlighet till utbildning/seminarier, god mat, aktiviteter och rekreation. Jag erbjuder även dygn med en förstklassig och flyttbar vildmarksanläggning i ert närområde skräddarsytt för dig, ditt team och din personal. 

Vill du veta mer, kontakta mig gärna så bokar vi tid för ett möte. Jag ser fram emot att träffa dig.

Med vänliga hälsningar

Anders Ahlenius

 

#fivecontinents #detgodaledarskapet #dynamicmanagement #idi #rechargeadventures