84 timmar kvar

19 juni 2019

Nu börjar det närma sig på allvar. På söndag morgon 05:00 ger vi oss iväg för 80 km vandring från Värnamo till Jönköping vid munkaleden och franciskusleden. När jag skriver detta har jag fixat den sista viktiga delen vad gäller de fysiska förberedelserna, nämligen genom att dra ut en kindtand, fixa en infektion och sytt några stygn i munnen. Skönt att få ge sig iväg utan smärta i käften även om det just nu är allt annat än skönt.

På bilden har jag på mig en skaljacka från RevolutionRace som jag är väldigt nöjd med. Jag har testat den i alla väderlekar under våren och känner mig trygg med att den finns med i packningen. Förhoppningsvis slipper jag använda den alltför mycket eftersom jag såklart hoppas på hyfsat väder. Jag måste ju ta tillfället i akt och tacka RevolutionRace för att ni rustat mig med lite kläder inför de kommande veckorna, ett suveränt underställ, jättesköna shorts, jackan och ett par riktigt bra byxor. www.fritidsfabriken.se

Jag vill också tacka Filip Lidström och Mr.Cap i Värnamo som ordnat med en kajak, paddel, roder och kapell till mig. Träningen med den har gjort mig ödmjuk inför uppgiften då nacke och axlar är mer än ömma, men för varje träningspass har det känts bättre och bättre. Totalt blir det sju dagar i kajaken på vägen mot Stockholm, tre dagar i Vättern och fyra dagar i Östersjön. I veckan har jag gjort flera justeringar för att kunna sitta så bra och säkert som möjligt. 

Jag vill också tacka Peter Lindahl och BOB system som gör inredningar till hantverkatbilar. www.bobsystem.se Dom håller mig med en följebil där vi kan ha all vår utrustning för övernattning och de olika momenten.

I går och i dag har jag gjort tidningsintervjuer och på fredag morgon kommer Radio P4 Jönköping hem till mig för en intervju i samband med att min packning skall gås igenom på vardagsrummets golv. En perfekt start på midsommarafton med andra ord:)

Det är väldigt kul att följa förberedelserna för FLOW Academy nere i Etiopien i oktober, som sker paralellt med mina egna förberedelser av FLOW Adventure här hemma i Sverige. Att få göra något till förmån för andra människor är verkligen det bästa jag vet. Nu hoppas jag att insamlingen till satsningen i Etiopien kommer igång på allvar under de kommande veckorna och att jag lyckas samla in de 50 000:- som behövs för att kunna genomföra dagarna i Etiopien.

Jag är övertygad om att alla vi som är företagare vill få vara med och bygga människor och samhällen och det vet jag att väldigt många redan gör på ett föredömligt sätt. Men jag vill spänna bågen ytterligare och kunna arbeta med FLOW Academy långsiktigt även i Sverige och därför är mitt mål dessutom att bygga upp FLOW Network  där företagag kan gå in på årsbasis och gå in med ekonomiska resurser och sit tpersonliga engagemang. Mer om det kan du läsa om under fliken FLOW här på hemsidan.

Vill du vara med och ge en gåva till arbetet med FLOW (future leaders of the world) och ge fler unga människor chansen att få bli den bästa versionen av sig själv får du gärna swisha en gåva till 1236760052 och märka insättningen med FLOW. 

Nu skall jag vila bort värken i munnen så jag kan ta tag i de sista förberedelserna inför söndag. Här på bloggen kommer dagliga uppdateringar fram tills vi förhoppningsvis går i mål i Stockholm torsdag 4 juli. Vi hörs!